Aszalt szilvás húsgombócok
|
Elkészítés:Nagy tálban összekeverjük a húsokat a tojással, a zsemlemorzsával, a pisztáciával, a finomra vágott hagymával, a zúzott fokhagymával, a petrezselyemmel, a fûszerkeverékkel, és a kis kockákra vágott aszalt szilvával. 16 gombócot formázunk a masszából, lisztbe forgatjuk, és tapadásmentes edényben, forró olajban megpirítjuk. Felöntjük fél dl vízzel meg a borral, fakanállal folyamatosan forgatjuk a gombócokat, és kislángon folytatjuk a sütést. Tányérra adagoljuk, meghintjük petrezselyemmel, és tálaljuk. Hozzávalók:- 30-30 dkg darált sertés- és marhahús
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
BMW Z3Ár: 1.599.000 Ft -
BMW 330dÁr: 999.000 Ft -
GAZ ELLAÁr: 1.590.000 Ft -
FORD TRANSITÁr: 1.850.000 Ft -
AUDI A3Ár: 890.000 Ft -
GAZ ELLAÁr: 1.699.000 Ft -
Land Rover DEFENDERÁr: 2.285.000 Ft -
VOLKSWAGEN SCIROCCOÁr: 2.550.000 Ft -
Land Rover DEFENDERÁr: 2.285.000 Ft -
CITROEN XANTIAÁr: 250.000 Ft -
Land Rover FREELANDERÁr: 670.000 Ft