Aszalt gyümölcsös-sonkás borjútekercs
|
Elkészítés:A húsleves felét megmelegítjük, a barackokra és a szilvára öntjük, és 30 percig állni hagyjuk. Az almákat meghámozzuk, magházukat kivágjuk, a húsukat felkockázzuk. A mandulát vízben 5 percig fõzzük, majd lecsöpögtetjük, és a szemeket egymáshoz dörzsölve a héjukat eltávolítjuk. A húst a maximális nagyságúra kiterítjük. Az aszalt gyümölcsökkel, a mandulával, a dióval és az almadarabokkal megtöltjük. Sóval, borssal meghintjük, felgöngyöljük, és átkötjük. Mély tepsibe tesszük, és a vajban pirosra sütjük. A maradék húslevest ráöntjük, és sütõben megsütjük. Amikor kész, a húst kivesszük, a zsineget eltávolítjuk, a sonkaszeletekbe burkoljuk, és még 5 percig sütjük. Alufóliába csomagoljuk, és 10 percig az elzárt sütõben hagyjuk, majd szeletekre vágva tálaljuk. Hozzávalók:- 70 dkg borjúhús (egészben)
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
VOLKSWAGEN SCIROCCOÁr: 2.550.000 Ft -
BMW 330dÁr: 999.000 Ft -
GAZ ELLAÁr: 1.590.000 Ft -
FORD TRANSITÁr: 1.850.000 Ft -
Land Rover FREELANDERÁr: 670.000 Ft -
BMW Z3Ár: 1.599.000 Ft -
GAZ ELLAÁr: 1.699.000 Ft -
Land Rover DEFENDERÁr: 2.285.000 Ft -
Land Rover DEFENDERÁr: 2.285.000 Ft -
CITROEN XANTIAÁr: 250.000 Ft -
AUDI A3Ár: 890.000 Ft