Áfonyás bélszínragu flambírozva
|
Elkészítés:A forró olajban futtassuk meg a hagymát, szórjuk bele a kockákra vágott bélszínt, és magas tûzön pirítsuk tovább. Sózzuk, borsozzuk meg, majd amikor félig megpirult, adjuk hozzá az áfonyát, locsoljuk meg a borral, és pároljuk össze. Mielõtt levesszük a tûzrõl, szórjuk meg petrezselyemmel, keverjük össze, locsoljuk meg a brandyvel, és gyújtsuk meg (flambírozzuk). A körethez a megtisztított burgonyákat faragjuk hordó formájúra, majd sós vízben fõzzük meg, szûrjük le, és forgassuk össze a vajban megfuttatott petrezselyemmel. Tálaláskor a hordóburgonyát rendezzük tányérra, és halmozzuk mellé, a bélszínragut. Hozzávalók:- 70 dkg bélszín
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
BMW Z3Ár: 1.599.000 Ft -
Land Rover DEFENDERÁr: 2.285.000 Ft -
VOLKSWAGEN SCIROCCOÁr: 2.550.000 Ft -
FORD TRANSITÁr: 1.850.000 Ft -
AUDI A3Ár: 890.000 Ft -
GAZ ELLAÁr: 1.699.000 Ft -
Land Rover DEFENDERÁr: 2.285.000 Ft -
Land Rover FREELANDERÁr: 670.000 Ft -
BMW 330dÁr: 999.000 Ft -
GAZ ELLAÁr: 1.590.000 Ft -
CITROEN XANTIAÁr: 250.000 Ft