Csõben sült angolzeller
|
Elkészítés:Az angol zeller végeit vékonyan vágjuk le, szedjük száraira, és jól mossuk meg. A zöldséglevesben fõzzük roppanósra, szedjük ki, csepegessük le, és a kiolajozott tepsiben terítsük el. A sajtos gratin mártáshoz az olvasztott vajban futtassuk meg a lisztet, úgy hogy fehér maradjon, majd a tejet fokozatosan hozzáöntve fõzzük krémesre. Ha túl sûrû a mártás, a zeller fõzõlevébõl adjunk hozzá, hogy krémes állaga legyen. Szórjuk bele a reszelt sajt felét, sózzuk, borsozzuk meg, majd öntsük a tepsibe rakott zellerszárakra. Szórjuk rá a maradék sajtot, 200 °C-os sütõben süssük pirosra, és forrón kínáljuk. Hozzávalók:- 2 angol zeller
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
Land Rover DEFENDERÁr: 2.285.000 Ft -
BMW 330dÁr: 999.000 Ft -
GAZ ELLAÁr: 1.699.000 Ft -
FORD TRANSITÁr: 1.850.000 Ft -
BMW Z3Ár: 1.599.000 Ft -
AUDI A3Ár: 890.000 Ft -
Land Rover FREELANDERÁr: 670.000 Ft -
GAZ ELLAÁr: 1.590.000 Ft -
VOLKSWAGEN SCIROCCOÁr: 2.550.000 Ft -
CITROEN XANTIAÁr: 250.000 Ft -
Land Rover DEFENDERÁr: 2.285.000 Ft