Bajor tormaleves
|
Elkészítés:A tormát megreszeljük, és citromlével elkeverjük. Egy fazékban felolvasztjuk a vajat, és megpirítjuk benne a lisztet, majd hozzáöntjük a húslevest és a tejet. Állandóan kevergetve felforraljuk, és belekeverjük a reszelt tormát. Sóval, borssal, cukorral ízesítjük, majd levesszük a tûzrõl, és melegen tartjuk. Az apró kockákra vágott szalonna zsírját kisütjük, majd a zsírjában megpirítjuk a pirítóskockákat is. A tejszínt belekeverjük a levesbe, és felforraljuk, de nem fõzzük tovább. A szalonna- és kenyérkockákat a leves tetejére szórjuk, és zsázsalevéllel díszítjük. Hozzávalók:- 1 szál torma (friss)
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
AUDI A3Ár: 890.000 Ft -
GAZ ELLAÁr: 1.699.000 Ft -
Land Rover FREELANDERÁr: 670.000 Ft -
BMW Z3Ár: 1.599.000 Ft -
FORD TRANSITÁr: 1.850.000 Ft -
GAZ ELLAÁr: 1.590.000 Ft -
Land Rover DEFENDERÁr: 2.285.000 Ft -
Land Rover DEFENDERÁr: 2.285.000 Ft -
CITROEN XANTIAÁr: 250.000 Ft -
VOLKSWAGEN SCIROCCOÁr: 2.550.000 Ft -
BMW 330dÁr: 999.000 Ft